persondatapolitik

Hvad gør vi med dine personlige oplysninger? (persondatapolitik) For at du kan indgå aftale med os, på invogue.dk, har vi brug for følgende oplysninger:

  • Navn
  • Adresse
  • Telefonnummer
  • E-mailadresse
  • IP adresse

Vi registrerer og videregiver dine personoplysninger udelukkende med det formål at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos invogue og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke således, at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor. Den dataansvarlige på invogue.dk er invogue. Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret, men vi transmitterer kundeoplysninger krypteret.

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne, og må ikke bruge dem til egne formål. Som registreret kunde hos invogue, har du altid ret til at gøre indsigelse mod personregistreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du i henhold til Persondataloven. Har du spørgsmål i forbindelse hermed, bede du rette henvendelse til invogue via e-mail: hola@invogue.dk

Cookies

På invogue.dk anvendes cookies, udelukkende med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet. Cookies optimerer, derved brugeroplevelsen for dig så. Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer, hvordan afhænger af din browser.

Logstatistik 

Vi bruger en logstatistik på invogue.dk, hvilket betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades mv. Logstatistikken anvendes kun med det formål, at optimere invogue.dk

KLAGEADGANG

Hvis du, som forbruger, vil klage over dit køb, skal du kontakte invogue på tlf: 53 89 13 30 eller mail: hola@invogue.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan en klage over en vare indgives til:

Center for Klageløsning
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg

Du kan klage til Center for Klageløsning via Klageportalen for Nævnenes Hus.

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her: https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/?event=main.trader.register