Om invogue …

invogue.dk er shoppingsitet for dig, der ønsker at ligne en million uden at bruge en.

Tidløst med et twist.

Føler du ofte, at dine outfits bliver for kedelige? Små detaljer med farver og forskellige strukturer gør en stor forskel for dit samlede look. invogue er skabt til kvinden, der ikke er bange for at fremhæve sin feminine side med et cool og girly look.

Vi guider dig til, hvordan du kan style tidsløse items på forskellig vis. Vi stiler efter at forny vores mode-univers med håndplukkede items, hentet direkte hjem fra Brigidas rejser rundt om i verden. Du finder derfor nøje udvalgte items, som du ikke finder andre steder. invogue er mode-universet med limited favoritter, der fokuserer på langtidsholdbare klassikere, som du har lyst til at beholde i din igarderoben til evig tid.

Med de fire årstider, og ligeså mange mode-sæsoner, er det et must, at du kan opdatere din garderobe med de seneste trends - uden at tømme bankkontoen. invogues kollektioner er både budgetvenlige, feminine, anvendelige og afslappede, og kan mixes på kryds og tværs.

På invouge præsenteres du for muligheden for at shoppe second-hand unikaer direkte fra Brigidas private garderobe. 

Efter flere års efterspørgsel på en webshop med Brigidas personlige stil, byder vi dig hjerteligt velkommen til et univers, der er Limited for you; invogue.

invogueinvoke

Brigida

Brigida Martinez er kvinden bag livsstilsbloggen: brigidamartinez.com. Siden hun startede som blogger i 2012, er hun sideløbende blevet hyret som stylist for flere anerkendte danske brands herunder: Klarlund, Stine Ladefoged, Maanesten, Depeche, men også af flere internationale brand såsom franske Maje Paris. Desuden er hun ambassadør og model for flere danske brands og multibrands-webshops. Udover ovenstående varetager hun freelance opgaver som PR pige og SoMe Manager for flere danske virksomheder indenfor livsstilsbranchen, samt personlig stylist, hvor hun opbygger en fuldtud funktionel garderobe for den enkelte kunde.

Der er mange veje ind i den danske modebranche, og hun elsker dem alle! Kvaliteten af hendes arbejde og store engagement, har plantet hende solidt i branchen. For Brigida, er det Alfa og Omega, at hun hver dag står op til et erhverv, hun elsker og brænder for -  invogue er resultatet af denne lidenskab.

Hun er mor, kvinde, verdensborger, og en engageret samarbejdspartner. Nuancerne er gengivet i hendes personlige stil; hun elsker trends ligeså meget som hun elsker vintage og loppies. Brigida er bosat i smukke København, men har sine rødder i den latinamerikanske kultur, hvorfor hun elsker markante farver og dét at fremhæve sin feminitet.

Brigida håber at invogue, vil vække genkendelighed, når det kommer til hendes personlige stil. Tanken bag, er at indfange samme jordnære univers og stemning, som eksisterer på hendes blog og i hendes øvrige digitale ageren.